Tanzania Matengo

As low as €7.25

Tanzania Matengo is een single origin, geproduceerd door diverse cooperaties in de Matengo Highlands. Deze koffie is nog t/m eind april verkrijgbaar.

More Information
Description Bonbonzoet met pure chocolade. Kruidige nasmaak
Region Matengo Highlands
coffee plantation Diverse kleinschalige coöperaties
Altitude 1300 - 1900 meter
Variety Bourbon
Brew Guide Filter, cafétière, lungo of voor de liefhebber van een zeer fruitige espresso. De Tanzania Matengo is ook zeer geschikt voor volautomaten omdat de boon te gebruiken is voor zowel een lungo alsook een espresso.
SCA score 83,5

RODNY KIEST TANZANIA MATENGO

Rodny Welters is eigenaar en chef-kok van NOVO. De succesformule van Rodny? Hij geeft zijn gasten bij NOVO New Dining graag een culinaire trip rond de wereld maar gebruikt hiervoor zoveel mogelijk lokale ingrediënten. “Ik heb tijdens een wereldreis veel culinaire inspiratie opgedaan die ik verwerk in mijn gerechten", aldus Rodny.

Rodny is, net als Blanche Dael, dagelijks bezig met het prikkelen van zintuigen. Op de vijfde etage van de Blanche Dael-branderij kun je in een ongedwongen sfeer genieten van een zintuig prikkelend 5-gangen NOVO experience menu. Hier sluit de Café Unique lijn met uitgesproken fruitige, zoete of kruidige tonen goed bij aan. Een koffielijn die de zintuigen extra prikkelt. Niet geheel verwonderlijk dat Rodny groot fan is van de nieuwe koffiesoorten.

Naast NOVO's meest prestigieuze menu hebben ze sinds kort ook een nieuwe beleving; the Sweet experience. ''Hier serveren we drie- of viergangendesserts met prachtige dessertwijnen en cocktails. De dessertbar is ook apart boekbaar. Ik ben oorspronkelijk patissier dus hier gaat mijn hart sneller van kloppen”, vertelt Rodny.

FRESH ROASTED EVERY DAY

ORDERED BEFORE 1 PM, SHIPPED THE SAME WORKING DAY

 

FREE SHIPPING IN NL FROM €50

SPECIALTY COFFEE FROM AN HONEST COFFEE CHAIN