Costa Rica Finca Mantinilla

€7.85
More Information
Description De Costa Rica Finca Mantinilla is een zeer gebalanceerde koffie. Gekenmerkt door een zachte fruitigheid met hints van appel, steenfruit en gedroogd fruit. Tonen van melkchocolade zorgen voor een romig mondgevoel. Het betreft een gewassen koffie.
Origin Costa Rica
Region Central Valley (Heredia)
coffee plantation Coöperatie: Coopelibertad
coffee farmer Kleinere boeren met minder dan 5 hectare landbouwgrond
Variety Catuai en Typica
SCA score 84,5

Over Finca Mantinilla

Coopelibertad werd opgericht in 1961, op een van de belangrijkste momenten voor de Costa Ricaanse coöperatieve beweging, en vertegenwoordigde een oplossing voor de koffieboeren in Central Valley (Heredia) en daarmee konden ze betere resultaten behalen met hun landbouwactiviteiten.

Missie

Sinds onze oprichting hebben we samengewerkt met partners bij het nastreven van het algemeen belang, en dienen we als hoeksteen voor sociaal-economische verbetering door middel van de koffieteelt.

Visie

Wij zijn een coöperatie op het gebied van de koffie-industrie die hoogwaardige producten en diensten aanbieden aan de nationale en internationale markt. Wij houden ons bezig met de integrale groei van onze koffieboeren en het welzijn van onze medewerkers vanuit productief, eerlijk en proactief werken.

FRESH ROASTED EVERY DAY

ORDERED BEFORE 1 PM, SHIPPED THE SAME WORKING DAY

 

FREE SHIPPING IN NL FROM €50

SPECIALTY COFFEE FROM AN HONEST COFFEE CHAIN